dilluns, 29 d’octubre del 2012

LA CONTRAPORTADA

Si no hi ha canvis de darrera hora, el text de la contraportada serà aquest:


En Matt, un farmacèutic a la trentena aficionat a l’automedicació, es retroba amb els seus dos antics companys de pis per celebrar un comiat de solter a Port Antic, una ciutat turística aixecada enmig del no-res. A l’hotel, el protagonista coneix la Tània, membre del grup New Horitzons, que li qüestiona tot allò que ell donava per fet.  Però les complicacions no vénen mai soles, i els nostres herois de seguida es troben enmig de persecucions, paradoxes quàntiques, sexe estiuenc, embolics amb turistes i equivocacions constants.

El Gat de Schrodinger és una novel·la àgil i agredolça sobre les amistats estranyes i la dificultat de prendre decisions. Un plat combinat de patates fregides, ibuprofè i Física Quàntica, amanit amb els records i  la música d’una generació de joves que ja no ho són tant, i que encara lluiten per trobar el seu lloc en un temps de neurosi col·lectiva.

dilluns, 15 d’octubre del 2012

EL POWER POINT DE LA TÀNIA

Al capítol onze la Tània passa un Power Point per il·lustrar la seva presentació. En Matt, el protagonista, arriba a temps de veure les últimes diapositives. Són aquestes:








dimarts, 9 d’octubre del 2012

L'EXPERIMENT DE LA DOBLE RANURA

El protagonista de la novel·la assisteix a una conferència New Age, on hi sent teories com aquesta.